Megfagyott Zene

Ez a blog saját (főleg koncert) fotóimat mutatja be, gyönyörködés és megbeszélés céljából. Vannak itt olyan képek is, amelyek - ezért vagy azért - nem tökéletesek, de én mindegyiket szeretem - ezért vagy azért. Nem vagyok professzionális fényképész, nem ebből akarok élni, de szeretem. Tanulok. A fényképek a jpeg konverzión kívül más fotótechnikai eljáráson nem estek keresztül.


Ez egy igen szép este volt a Kalóztanya nevű becsületsüllyesztőben.
Azon kívül, hogy ...
 

 

...rettentően jó koncert volt, fényképezés szempontjából oltári kihívást tartogatott. Ugyanis a színpadot egyetlen, nagy erejű fehér fényforrás világította meg, az is oldalról. Itt nem voltak változó színű és színhőmérsékletű fények, nem volt füst, csak por. Sok.
A képen pedig Dave McHugh nevű ír gitáros látható. Ezt a fickót is bármikor, bárhol.

 

Azért volt kép, ami talán átlagosnak nevezhető. Dave nem egy "szép" ember, de amint kiment a színpadra, gyönyörű lett - és ezt a zene tette vele. Csodálatos átalakulás volt. Nos ez az, amit sosem lehet lefényképezni, lefilmezni, ezt látni kell, élőben. Egyébként egy csodálatos, kedves, aranyos fickó, nagyon szerethető emberke.

Rory Gallagherről itt található információ.
Ez itt pedig Dave McHugh oldala.

 

 

 

Címkék: dave mchugh rory gallagher fesztivál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megfagyottzene.blog.hu/api/trackback/id/tr213355828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása